Loading

Rentacar-ro este site-ul companiei AutoRom. Suntem o echipa de succes care a adus tot timpul in prim plan numai oferte si modalitati de inchiriere de ultima ora. Ne inspiram din vest si adaptam metodele in situatia economica romaneasca. Incercam tot timpul sa oferim cele mai bune preturi si sa punem pe piata numai oferte ce au un raport calitate-pret favorabil clientului. Compania AutoRom pune la dispozitie masini fiabile si sigure. Flota noastra este vasta si va va fi destul de usor pentru a inchiria masina.


Inchirieri masini Otopeni

La noi puteti apela la sistemul de inchirieri auto aeroport Henri-Coanda, ce poate fi folosit chiar si in sistem urgent. Sunati acum iar noi va vom aduce masina in maxim o ora la aeropot.

Inchirieri auto Bucuresti

Acum punem la dispozitia dumneavoastra posibilitatea de apela la sistemul de inchirieri masini bucuresti fara garantie sau inchirieri masini bucuresti fara card de credit. Inovativ pentru d-tra!

Rent a car Otopeni

Vrem sa oferim tot suportul de care aveti nevoie. De aceea indiferent daca veti apela la noi pentru a inchiria o masin, sau doar doriti informatii din domeniul nostru, ne puteti contacta fara probleme.

Rent a car Bucuresti

Acum se poate inchiria mult mai usor. Va punem la dispozitie posibilitatea de a putea inchiria fara garantie. Avem preturi pentru toate bugetele si oferim tot timpul numai masini fiabile si sigure.

Compania noastra de inchirieri masini va pune tot timpul la dispozitie un blog unde puteti afla toate detaliile posibile ce fac parte din domeniul nostru de activitate. Este un blog informativ, ce ofera articole cu informatii esentiale. Va asteptam si va multumim!

Va sugeram ca inainte de a inchiria orice masina sa cititi termenii si conditiile site-ului. Acolo veti gasi informatii de baza, dar si alte cheltuieli ascunse. Termenii si conditiile noastre se afla chiar pe site-ul nostru si va sugeram sa le cititi inainte de a rezerva masina.

Masinile noastre sunt disponibile la orice ora si pentru orice buget posibil. Vrem sa punem la dispozitie un sistem de customer suport. Aici nu veti gasi un agent de vanzari, ci un agent care sa va ofere cea mai buna alegere din companie si care sa va reprezinte atunci cand este cazul.