Loading
Dupa rezervarea on-line, clientul primeste de la Departamentul de Rezervari un e-mail care atesta daca e disponibila clasa de masini pe care a-ti selectat-o, pentru serviciul de inchirieri auto Bucuresti. Pentru de a face o rezervare finala clientul trebuie sa confirme rezervarea prin e-mail. Rezervarile vor fi confirmate numai pentru o masina dintr-o clasa, nu pentru un anumit tip / model al vehiculului respectiv. Costul total va fi incasat la agentia de inchiriere.
Pretul garantat se calculeaza in functie de locatia / clasa automobilelor si data / ora selectate. Dupa confirmare, orice modificare a rezervarii poate afecta pretul si / sau disponibilitatea masinii. De asemeni se va tine cont de cerinta de varsta, permisul de conducere si de cardul de credit. Clientul trebuie aiba implinita varsta de 21 de ani, sa detina un permis de conducere valabil, la nivel national si / sau international (permis obligatoriu de sofer international pentru documentele emise in tari cu alta decat alfabetul latin si pentru cele obtinute prin masinile de conducere cu volan pe partea dreapta, EX: Marea Britanie, India, Australia, Japonia). Permisul de sofer trebuie sa fie emis cu cel putin un an in urma, pentru categoria B. La pick-up clientul trebuie sa prezinte permisul de conducere original, o carte de identitate si un card de credit / debit sau daca merge pe varianta de plata fara card de credit sa plateasca suma garantia in numerar.
Soferii mentionati in contract sunt singurele persoane autorizate sa conduca vehiculul inchiriat. Soferul suplimentar are aceleasi obligatii ca soferul principal si trebuie sa accepte aceste conditii semnand contractul de inchiriere. Autorom rent a car Otopeni admite maxim 3 soferi suplimentari / inchiriere.
Urmatoarele documente trebuie sa fie prezentate de catre client: carte de identitate sau pasaport, permis de conducere valabil, detinut de un minim de 1 an, card de credit aprobat. In cazul in care sunt necesare verificari suplimentare, vi se poate cere sa prezentati documente suplimentare (bilete avion pentru intoarcere, confirmare rezervare hotel, etc.)
Clientul plateste integral, la semnarea contractului, inchirierea (din masina si elementele optionale), asigurarile facultative si obligatorii, precum si orice taxe suplimentare. Soferul principal trebuie sa detina un card de credit valabil. Datele cardului de credit vor solicitate la momentul inchirierii. De asemeni se poate merge si plata garantiei fara card de credit. Preturile nu includ: costurile pentru combustibil, amenzi primite pentru incalcarea regulilor de circulatie pe drumurile publice sau a legislatiei nationale, precum si toate costurile care rezulta din actiunea autoritatilor locale fata de vehiculul care face obiectul prezentului acord, pe durata inchirierii. Plata integrala a acestor sume este responsabilitatea clientului.
Livrarea si restituirea vehiculului se face la locul, data si ora convenite de ambele parti si mentionate in contract. Restituirea vehiculului in alte locuri decat cea mentionata in contract este permisa numai cu acordul Autorom si poate avea ca rezultat costuri suplimentare, care vor fi percepute de Autorom, suma ce poate fi retinuta din depozitul de garantie, in cazul in care clientul alege alta locatie de livrare, dupa preluarea automobilului. Returnarea intra in vigoare in momentul semnarii contractului de catre client. Serviciul livrare si retur este "la cerere" si depinde de disponibilitatea personalului Autorom de la biroul de inchirieri. Cererile de livrare si de colectare trebuie trimise cu cel putin 24 de ore inainte.
Masinile inchiriate de la Autorom rent a car Bucuresti nu au voie sa treaca granitele Romaniei.
In cazul In care clientul si / sau soferul suplimentar au varsta cuprinsa intre 21 si 25 de ani, se vor percepe taxe de asigurare suplimentare. Clientului care returneaza vehiculul intr-o alta locatie decat cea specificata la ridicarea autombilului i se va percepe o taxa suplimentara. Autorom rent a car Bucuresti ofera sistemul de One way rental intre toate orasele in care este disponibil un birou Autorom. Va rugam sa consultati biroul Autorom pentru a determina daca puteti apela la serviciul One way rental.
In momentul rezervarii va rugam sa ne informati in legatura cu echipamente suplimentare pe care le doriti. Pentru confortul si siguranta dumneavoastra, putem oferi, la un cost suplimentar, urmatoarele echipamente suplimentare:scaun pentru copii - 5.00 EUR / zi, lanturi de zapada - 3,00 EUR / zi, sistem de navigare - 5.00 EUR / zi. In caz de avarie / deteriorare clientul este obligat sa plateasca costul echipamentului suplimentar inchiriat.
Returnarea vehiculului cu o intarziere de pana la 3 ore de la momentul mentionat in acordul de inchiriere nu va determina taxe suplimentare. In cazul acesta firma de inchirieri masini Bucuresti trebuie anuntata cu 12 de ore inainte de termenul contractual de returnare a automobilului. Pentru o intarziere anuntata de mai mult de 3 ore, se va percepe o taxa suplimentara echivalenta unei o zile de inchiriere. Intarzierea neanuntata conduce la perceperea tarifului pentru intarzierile anuntate, plus un cost suplimentar de 5.00 EUR pentru fiecare ora de intarziere pana la returnarea vehiculului.
Autorom va ofera masina cu rezervorul plin, la inceputul perioadei de inchiriere. Va sfatuim sa umpleti rezervorul inainte de a se returna vechiculul. In caz contrar, combustibilul lipsa va fi taxat la pretul aplicabil de Autorom la momentul returnarii vehiculului.
Clientul / soferul autorizat este acoperit de raspunderea civila, in cazul unui accident. Cu toate acestea, chiriasul poate fi considerat responsabil, in conformitate cu reglementarile Romaniei pentru daune care nu pot fi acoperite printr-o asigurare RCA. Chiriasul este responsabil pentru daunele si furtul vehiculului inchiriat, in limitele unei sume maxime. Puteti verifica ce asigurari sunt incluse in pretul de inchiriere in momentul rezervarii sau atunci cand ajungeti la locatia de ridicare a masinii. Vehiculul are asigurari RCA si CASCO de pentru avarii si furt. Asigurarea persoanelor si bunurilor din autovehiculul inchiriat se face potrivit Comisiei de Supraveghere a normelor de Asigurari privind asigurarea de raspundere civila. La semnarea contractului, clientul alege una dintre urmatoarele asigurari: CDW (inclus in tariful de zi cu zi), SCDW sau SCDW + CDW este o asigurare pentru daunele cu o franciza specificata in preturile publice, de asemenea, numita garantie . Acceptate CDW reduce responsabilitatea clientului la 300.00 EUR pentru categoriile auto A, B, C; 400.00 EUR pentru categoriile auto E si F; 600.00 EUR pentru categoriile auto G, valoarea francizei este depusa la semnarea acordului si va fi returnata clientului la momentul intoarcerii vehiculului (cu exceptia cazurilor prevazute la punctul 4.4 din contractul de inchiriere.). In cazul in care unul dintre soferii mentionati in contract au varste cuprinse Intre 21 si 25 de ani, sau peste 70 de ani si solicita o asigurare SCDW / SCDW + se va percepe o suma dubla .In ambele cazuri, depozitul minim obligatoriu este de 150.00 EUR. Garantia pentru daune este perceputa de firma de inchirieri auto Bucuresti Autorom clientului in urmatoarele cazuri: Daune (accidente) cauzate autovehiculului inchiriat au fost provocate din vina clientului sau din vina unui autor necunoscut (inclusiv situatia in care vehiculul este gasit lovit in parcare).
In cazul oricaror alte excluderi din asigurare conform cap. 5 a contractului de inchiriere, clientul nu va fi responsabil in caz de daune provocate de dezastre naturale, atata timp cat el respecta regulile de circulatie prezente. Asigurarile nu acopera pierderea, furtul sau distrugerea bunurilor apartinand clientului sau insotitorilor sai, aflati in vehicul. Indiferent de tipul de asigurare ales, clientul va prezenta, la ridicarea masinii, un depozit numit garantie. Clientul este responsabil pentru repararea si plata in intregime a daunelor colaterale, in urmatoarele situatii: nerespectarea obligatiilor care decurg din cap. 2, precum si la punctul 3.3. si 3.13, contractului de inchiriere, daune la partea de jos a vehiculului, a interiorului si a jantelor / pneurilor daca nu este valabila asigurarea SCDW, daunele partiale sau totale cauzate de fumatul in masina si / sau daunele cauzate de aflarea in proximitate a unor surse inflamatorii, furtul documentelor originale sau a cheilor de la masina. Va rugam sa retineti ca asigurarile nu acopera pierderea, furtul sau distrugerea bunurilor apartinand clientului sau insotitorilor sai.