Loading
Dupa rezervarea on-line, clientul primeste de la Departamentul de Rezervari un e-mail care atesta daca e disponibila clasa de masini pe care a-ti selectat-o, pentru serviciul de inchirieri auto Bucuresti. Pentru a face o rezervare finala clientul trebuie sa confirme rezervarea prin e-mail. Rezervarile vor fi confirmate numai pentru o masina dintr-o clasa, nu pentru un anumit tip / model al vehiculului respectiv. Costul total va fi incasat la agentia de inchiriere.
Pretul garantat se calculeaza in functie de locatia / clasa automobilelor si data / ora selectate. Dupa confirmare, orice modificare a rezervarii poate afecta pretul si / sau disponibilitatea masinii. De asemeni se va tine cont de cerinta de varsta, permisul de conducere si de cardul de credit. Clientul trebuie aiba implinita varsta de 21 de ani, sa detina un permis de conducere valabil, la nivel national si / sau international (permis obligatoriu de sofer international pentru documentele emise in tari cu alta decat alfabetul latin si pentru cele obtinute prin masinile de conducere cu volan pe partea dreapta, EX: Marea Britanie, India, Australia, Japonia). Permisul de sofer trebuie sa fie emis cu cel putin un an in urma, pentru categoria B. La pick-up clientul trebuie sa prezinte permisul de conducere original, o carte de identitate si un card de credit / debit sau daca merge pe varianta de plata fara card de credit sa plateasca suma garantia in numerar.
Soferii mentionati in contract sunt singurele persoane autorizate sa conduca vehiculul inchiriat. Soferul suplimentar are aceleasi obligatii ca soferul principal si trebuie sa accepte aceste conditii semnand contractul de inchiriere. Autorom rent a car Otopeni admite maxim 3 soferi suplimentari / inchiriere.
Urmatoarele documente trebuie sa fie prezentate de catre client: carte de identitate sau pasaport, permis de conducere valabil, detinut de un minim de 1 an, card de credit aprobat. In cazul in care sunt necesare verificari suplimentare, vi se poate cere sa prezentati documente suplimentare (bilete avion pentru intoarcere, confirmare rezervare hotel, etc.)
Clientul plateste integral, la semnarea contractului, inchirierea (din masina si elementele optionale), asigurarile facultative si obligatorii, precum si orice taxe suplimentare. Soferul principal trebuie sa detina un card de credit valabil. Datele cardului de credit vor solicitate la momentul inchirierii. De asemeni se poate merge si plata garantiei fara card de credit. Preturile nu includ: costurile pentru combustibil, amenzi primite pentru incalcarea regulilor de circulatie pe drumurile publice sau a legislatiei nationale, precum si toate costurile care rezulta din actiunea autoritatilor locale fata de vehiculul care face obiectul prezentului acord, pe durata inchirierii. Plata integrala a acestor sume este responsabilitatea clientului.
Livrarea si restituirea vehiculului se face la locul, data si ora convenite de ambele parti si mentionate in contract. Restituirea vehiculului in alte locuri decat cea mentionata in contract este permisa numai cu acordul Autorom si poate avea ca rezultat costuri suplimentare, care vor fi percepute de Autorom, suma ce poate fi retinuta din depozitul de garantie, in cazul in care clientul alege alta locatie de livrare, dupa preluarea automobilului. Returnarea intra in vigoare in momentul semnarii contractului de catre client. Serviciul livrare si retur este "la cerere" si depinde de disponibilitatea personalului Autorom de la biroul de inchirieri. Cererile de livrare si de colectare trebuie trimise cu cel putin 24 de ore inainte.
Masinile inchiriate de la Autorom rent a car Bucuresti nu au voie sa treaca granitele Romaniei.
In cazul In care clientul si / sau soferul suplimentar au varsta cuprinsa intre 21 si 25 de ani, se vor percepe taxe de asigurare suplimentare. Clientului care returneaza vehiculul intr-o alta locatie decat cea specificata la ridicarea autombilului i se va percepe o taxa suplimentara. Autorom rent a car Bucuresti ofera sistemul de One way rental intre toate orasele in care este disponibil un birou Autorom. Va rugam sa consultati biroul Autorom pentru a determina daca puteti apela la serviciul One way rental.
In momentul rezervarii va rugam sa ne informati in legatura cu echipamente suplimentare pe care le doriti. Pentru confortul si siguranta dumneavoastra, putem oferi, la un cost suplimentar, urmatoarele echipamente suplimentare:scaun pentru copii - 5.00 EUR / zi, lanturi de zapada - 3,00 EUR / zi, sistem de navigare - 5.00 EUR / zi. In caz de avarie / deteriorare clientul este obligat sa plateasca costul echipamentului suplimentar inchiriat.
Returnarea vehiculului cu o intarziere de pana la 3 ore de la momentul mentionat in acordul de inchiriere nu va determina taxe suplimentare. In cazul acesta firma de inchirieri masini Bucuresti trebuie anuntata cu 12 de ore inainte de termenul contractual de returnare a automobilului. Pentru o intarziere anuntata de mai mult de 3 ore, se va percepe o taxa suplimentara echivalenta unei o zile de inchiriere. Intarzierea neanuntata conduce la perceperea tarifului pentru intarzierile anuntate, plus un cost suplimentar de 5.00 EUR pentru fiecare ora de intarziere pana la returnarea vehiculului.
Autorom va ofera masina cu rezervorul plin, la inceputul perioadei de inchiriere. Va sfatuim sa umpleti rezervorul inainte de a se returna vechiculul. In caz contrar, combustibilul lipsa va fi taxat la pretul aplicabil de Autorom la momentul returnarii vehiculului.
Clientul / soferul autorizat este acoperit de raspunderea civila, in cazul unui accident. Cu toate acestea, chiriasul poate fi considerat responsabil, in conformitate cu reglementarile Romaniei pentru daune care nu pot fi acoperite printr-o asigurare RCA. Chiriasul este responsabil pentru daunele si furtul vehiculului inchiriat, in limitele unei sume maxime. Puteti verifica ce asigurari sunt incluse in pretul de inchiriere in momentul rezervarii sau atunci cand ajungeti la locatia de ridicare a masinii. Vehiculul are asigurari RCA si CASCO de pentru avarii si furt. Asigurarea persoanelor si bunurilor din autovehiculul inchiriat se face potrivit Comisiei de Supraveghere a normelor de Asigurari privind asigurarea de raspundere civila. La semnarea contractului, clientul alege una dintre urmatoarele asigurari: CDW (inclus in tariful de zi cu zi), SCDW sau SCDW + CDW este o asigurare pentru daunele cu o franciza specificata in preturile publice, de asemenea, numita garantie . Acceptate CDW reduce responsabilitatea clientului la 300.00 EUR pentru categoriile auto A, B, C; 400.00 EUR pentru categoriile auto E si F; 600.00 EUR pentru categoriile auto G, valoarea francizei este depusa la semnarea acordului si va fi returnata clientului la momentul intoarcerii vehiculului (cu exceptia cazurilor prevazute la punctul 4.4 din contractul de inchiriere.). In cazul in care unul dintre soferii mentionati in contract au varste cuprinse Intre 21 si 25 de ani, sau peste 70 de ani si solicita o asigurare SCDW / SCDW + se va percepe o suma dubla .In ambele cazuri, depozitul minim obligatoriu este de 150.00 EUR. Garantia pentru daune este perceputa de firma de inchirieri auto Bucuresti Autorom clientului in urmatoarele cazuri: Daune (accidente) cauzate autovehiculului inchiriat au fost provocate din vina clientului sau din vina unui autor necunoscut (inclusiv situatia in care vehiculul este gasit lovit in parcare).
In cazul oricaror alte excluderi din asigurare conform cap. 5 a contractului de inchiriere, clientul nu va fi responsabil in caz de daune provocate de dezastre naturale, atata timp cat el respecta regulile de circulatie prezente. Asigurarile nu acopera pierderea, furtul sau distrugerea bunurilor apartinand clientului sau insotitorilor sai, aflati in vehicul. Indiferent de tipul de asigurare ales, clientul va prezenta, la ridicarea masinii, un depozit numit garantie. Clientul este responsabil pentru repararea si plata in intregime a daunelor colaterale, in urmatoarele situatii: nerespectarea obligatiilor care decurg din cap. 2, precum si la punctul 3.3. si 3.13, contractului de inchiriere, daune la partea de jos a vehiculului, a interiorului si a jantelor / pneurilor daca nu este valabila asigurarea SCDW, daunele partiale sau totale cauzate de fumatul in masina si / sau daunele cauzate de aflarea in proximitate a unor surse inflamatorii, furtul documentelor originale sau a cheilor de la masina. Va rugam sa retineti ca asigurarile nu acopera pierderea, furtul sau distrugerea bunurilor apartinand clientului sau insotitorilor sai.
ANGAJAMENTUL NOSTRU CU PRIVIRE LA DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL
Prezentul site este administrat de Autorom Travel SRL, persoana juridica romana, inregistrata in Registrul Comertului-Buftea sub nr. J23/596/2014, CUI: 32863670, sediul social in Buftea, Judet Ilfov, Soseaua Bucuresti Targoviste, nr. 112, bl. PM8, Ap. 4, Etaj 1. Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate numai in masura permisa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date, si prin Legea nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Site-ul deserveste activitatea firmei sub marca Autorom Rent A Car care activeaza in domeniul si inchirierii de autoturisme. Scopul prezentului site este acela de a furniza clientilor nostri solutii complete, adaptate necesitatilor acestora pentru a facilita gestionarea fara efort din partea clientului a intregului proces de inchiriere a unui autoturism in buna stare de functionare, adaptat nevoilor de confort manifestate de catre client si care sa detina toate autorizarile, inspectiile si asigurarile necesare pentru circulatia pe drumurile publice.

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE
Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:
Informatii de contact, cum ar fi numele si prenumele dumneavoastra, numarul de telefon, numarul de telefon mobil si adresa de e-mail; Politica de Confidentialitate descrie categoriile datelor dumneavoastra pe care le prelucram, modalitatea si scopurile in care le colectam, in ce situatii transferam date cu caracter personal si diversele drepturi si optiuni de care dispuneti in acest sens. In acelasi timp, Politica noastra de Confidentialitate detaliaza modul in care prelucram datele cu caracter personal in gestionarea relatiei cu clientii, cel mai adesea pentru a va tine la curent cu cele mai recente oferte sau evenimente din domeniul dumneavoastra de interes.

CUM COLECTAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?
Colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Autorom Rent a Car. Datele personale sunt colectate prin cadrul acestui web-site, daca ni le furnizati singuri, de exemplu ca parte a unei inregistrari, prin completarea formularelor, prin trimiterea de e-mailuri sau mai ales prin rezervarea unui autoturism de inchiriat sau solicitarea unei oferte.
Utilizam adresa dvs. de e-mail pentru a va furniza produse similare sau servicii similare. Aveti posibilitatea de a va opune cu privire la folosirea adresei dvs. de e-mail in orice moment, fara a suporta alte costuri. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este sa va adresati cu o solicitare la adresa de email reservation@rentacar-ro.eu.

IN CE SCOPURI VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?
Va putem folosi datele, inclusiv copie dupa documente, acestea fiind necesare derularii raporturilor contractuale incheiate cu Dvs si facand posibila executarea acestor contracte precum si pentru respectarii solicitarilor facute de societatile de asigurari si/sau politiei rutiere sau altor organisme ale statului ca urmare a utilizarii autovehiculelor. Refuzul Dvs de a furniza aceste date conduce la imposibilitatea executarii contractului/contractelor incheiate cu Dvs. si va pune in situatia de a nu putea beneficia de serviciile contractate.
Pentru inregistrarea video a prezentei persoanelor in locatiile fizice ale AUTOROM RENT A CAR, cu scopul de a mentine un nivel ridicat de securitate.
Pentru motive de interes public major, si anume, prevenirea si combaterea savarsirii de infractiuni.

CAT TIMP PASTRAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?
Datele dumneavoastra vor fi stocate pe perioada derularii contractului de inchiriere a autoturismului si va continua pentru o perioada de 60 de zile, timp pentru care partile contractuale pot emite pretentii in considerarea relatiei contractuale.

CATRE CINE VOM TRANSMITE DATELE CU CARACTER PERSONAL?
Informatiile vor fi folosite exclusiv de catre AUTOROM RENT A CAR.
Este posibil sa fim obligati, conform Legii, sa transmitem datele dumneavoastra catre autoritati judiciare in considerarea unor obligatii legale de dezvaluire in procedura de investigatie sau in procedura in fata instantei de judecata.

PREVEDERI SPECIALE LEGATE DE MINORI
Minorilor care nu au implinit varsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicatii pe site-ul AUTOROM RENT A CAR.
De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de aceasta Politica garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

ACTUALIZARI ALE ACESTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE
Cea mai recenta actualizare a acestei Politici de Confidentialitate a fost realizata in luna Mai 2018. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate.

CUM NE PUTETI CONTACTA
Daca doriti sa ne contactati in legatura cu orice intrebari, observatii sau solicitari, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa reservation@rentacar-ro.eu sau sa ne contactati la tel. +4 0767449666.